Produktgaranti samt Tryghedsordning

Garanti:

Ved køb af nye høreapparater, er der 4 års fabrikationsgaranti på apparaterne. Undtaget er, reparationer forsaget af manglende vedligeholdelse eller fugt.

Formstøbte ørepropper samt skallen til i-øret høreapparater, er ikke dækket af garantien.

På teknisk tilbehør til høreapparater og høreværn ydes 2 års reklamationsret.

Tryghedsordning:

Har du købt høreapparater fra Høreklar, så medfølger der en udvidet tryghedsordning. Dine høreapparater er fuldt forsikrede ved os – ganske enkelt.

Dette betyder, at skulle uheldet være ude, og du mister et høreapparat, er du dækket af tryghedsordningen. Dette gælder for øvrigt også under udlånsperioden.  

Ingen grund til bekymring! Årsagen til at gøre brug af tryghedsordningen, er os irrelevant. Det kan være vi spørger ind til det, men det er blot for generel statistik.

Det er vigtigt at kontakte Høreklar, så vi kan bestille et erstatnings høreapparat til dig. Ved brug af denne forsikring, er selvrisikoen 1000 kr. pr. høreapparat.

Du har dermed 100 % dækning i 4 år, under din garanti og service ved os. Tryghedsordningen gælder fra købsdatoen af dine nye høreapparater, og frem til du er tilskudsberettiget igen og den generelle garanti udløber.

Forsikringen dækker kun selve høreapparaterne, med dette menes at: Ørepropper samt skallen til formstøbte i-øret høreapparater, opladere samt tilbehør, er ikke dækket af tryghedsordningen.

Servicebesøg:

Når du handler høreapparater ved os, har du mulighed for at tilvælge serviceordningen. Denne service er yderst fordelagtig for dig, som kunde i Høreklar, da vi er en mobil høreklinik der yder hjemmeservice. Serviceordningen indeholder 4 besøg i din 4 års periode, som du frit kan gøre brug af, efter dit behov.

Se gerne mere info om denne ydelse under fanen Serviceordning.