Høreværn – beskyt din hørelse

Personligt tilpasset hørebeskyttelse via formstøbte høreværn og ørepropper fra Phonak. Ved Serenity Choice serien, tager vores hørespecialist et aftryk af dit øre, derefter sendes formstøbningen af dine ører ind til produktion.

Forebyg støjskader med formstøbte høreværn

Dette sikrer dig en individuel og skræddersyet pasform, med behagelige materialer som silikone og akryl, med et filtersystem der sikrer dig optimal dæmpning i givne situationer, de perfekte høreværn/ørepropper til dine individuelle behov, om det være sig støjisolering samt maximal komfort.

Hør bedre i støjende omgivelser, både på arbejdet og i fritiden, da taleforståelsen forbliver intakt, den akustiske komfort og lydens naturlige klang sikres.

Har du fritidsinteresser med højt lydniveau? Høreværn sikrer du er beskyttet, de dæmper hvad der er nødvendigt mens de sikrer taleforståelsen samt den akustiske komfort.

Der er forskellige typer og modeller af høreværn, så der er sikkert den helt rette løsning til dig, uanset om det f.eks. er til: 
Jagt, Motorsport, Musik, Arbejde (industrielt/institution/kontor), Flyve- og Sovepropper.

  • Tilpasset komfort:
    De formes efter øret, hvilket giver en skræddersyet pasform og maximal komfort, hvilket er ideelt til længere perioder med brug.
  • Støjreduktion:
    De giver en højere grad af støjisolering end standard ørepropper, minimerer forstyrrende lyde og forbedrer lydkvaliteten. Der er forskellige filtre til ønsket dæmpning/støjniveau, der kan udskiftes efter behov.
  • Holdbarhed og genbrug:
    Formstøbte høreværn har en længere levetid og kan genbruges, ud over lyden forbliver naturlig i dæmpningen. Rengøringsprodukter kan ligeledes bestilles til vedligeholdelse.