Høreklar tilbyder høreprøve i eget hjem

Hos Høreklar er vi køreklar og din vej til optimal hørelse
– ganske enkelt.

Vores dygtige og dedikerede hørespecialister, udfører professionelle høretest via vores mobile høreklinik. Høretesten foretages i dine vante og trygge omgivelser, i eget hjem eller hos en pårørende, hvad end der gør processen enkel og behagelig for dig.
Vi tilbyder den bedst mulige service og en kvalitet vi ikke går på kompromis med.
Hørelsen er afgørende for livskvaliteten og det har vi forståelse for, derfor er vi klar med hjælp og rådgivning til din fremtidige bedre hørelse.
Vi hjælper med alt lige fra ørelæge henvisning, ansøgning til regionen, høretest, tilpasning af høreapparater samt forsikring og service de næste 4 år.
Ofte kan vi levere nye høreapparater, allerede ved vores første konsultation.
Vi gør brug af branchens nyeste udstyr, som sikrer vi får en præcis og grundig høretest, så vi kan give en omhyggelig vurdering af din hørenedsættelse. Bestil en uforpligtende høreprøve i dag, med kørsel direkte til din høveddør, da vi forstår vigtigheden af tryghed og bekvemmelighed. Nemt og bekvemt -ganske enkelt.

Gode råd før besøg og høreprøve

 • Hørehistorie og helbred
  Hvad kan du huske om din hørehistorie og helbred, så er du godt forberedt.
  Del gerne eventuelle bekymringer eller udfordringer du har haft med hørelsen.
 • Baggrundsstøj ved høreprøven
  En støjfri atmosfære er god at skabe til besøget med hørespecialisten og høretesten, minimer derfor gerne baggrundsstøj.
 • Ørevoks
  Mistanke om, at der kan være ørevoks der blokerer i øregangen? Begynd gerne at dryppe ørerne med olie, eller besøg egen læge for skyl.

Høreprøven
Hørespecialisten vil spørge ind til din hørehistorie, for at finde ud af, hvilke faktorer, som påvirker din hørelse og hvilke individuelle behov du har. Vi er meget bevidste om at tage udgangspunkt i dig, din oplevelse og din situation. Vi vil i fællesskab få afdækket hvordan din hørenedsættelse påvirker dig i din hverdag.
Derefter vil der blive foretaget en høreprøve, en fuld undersøgelse af din hørelse der består af en række forskellige tests, som du vil blive instrueret i. Vi måler bl.a. din hørelse ved forskellige lydtoner, samt din evne til at forstå tale.
Der er reserveret 2 timer til dig ved en høretest.
Herefter vil vi give dig et bedre indblik og forståelse af din hørelse, ved at gennemgå og forklare resultatet af høreprøven med dig. Vi vil tale om de muligheder for høreløsninger, som vil passe dig, såfremt du har en hørenedsættelse samt en snak om realistiske forventninger til behandlingen af din hørenedsættelse.
Det kan godt virke som meget på en gang, at få foretaget en høreprøve, gennemgå en snak om sit helbred og hørelse, samt eventuelle høreapparatsløsninger. Det er mange informationer på samme tid. Vi anbefaler at det er en hjælp at have ægtefælle, et familiemedlem eller ven med i forløbet, der kender dig godt. Hørespecialisten kan også have gavn af, at høre om din hørelse fra én, der står dig nær.

Hvordan foregår en høreprøve?

 • Indledende samtale
  Vores hørespecialist vil starte med en indledende samtale med dig, om dit helbred samt hørelse. Tidligere og nuværende lydudfordringer du måtte opleve. Har du haft høreapparater før eller et det første gang du undersøges for eventuel behandling.
 • Høretest
  Vi starter med fysisk at kigge dig i ørerne. Derefter får du nogle hovedtelefoner på, hvor vi gennemgår en række test (som består af tone-, tal-, ordtest). Vi giver en tydelig instruktion mellem prøverne. En af prøverne er bl.a. for at vurdere din skelneevne (se gerne mere info under fanen skelneevne).
 • Resultater og rådgivning
  Hørespecialisten vil gennemgå resultaterne med dig. De kan give råd om behandlingsmuligheder (hvis nødvendigt) samt anbefale det bedste høreapparat til dine behov og derefter kan i sammen finde den løsning du ønsker at prøve.

Behandling med høreapparater
Såfremt du har en hørenedsættelse, tager vi en grundig snak om dit behov og bedste muligheder for at imødekomme disse via en høreapparats behandling.
Vi finder sammen finder frem til den rette løsning for dig, med høreapparater der fungerer med dit høretab, livsstil, men også din økonomi, hvor vi vejleder og du bestemmer. Derefter kan vi aftale en tid til udlevering og tilpasning, så kan du prøve de aftalte høreapparater og opleve, hvordan vi optimerer lyden til dig og dine lyttebehov.
Vi kan ofte udlevere høreapparater til afprøvning samme dag, ellers deler vi det gerne op med udleveringstid en anden dag, mens de valgte høreapparater bestilles.

 • Vi hjælper med det praktiske
  I forbindelse med anskaffelsen af høreapparater, hjælper vi med det der kræves.
  Ørelægehenvisning, Ansøgning til Regionen m.m. (se gerne under fanen tilskud)
 • Tilpasning af høreapparater
  Vi tilpasser de valgte høreapparater eller aftaler en udleveringstid til dette, hvorefter du vil få muligheden for at teste dem i en prøveperiode. (se gerne under fanerne tilpasning samt låneperiode)

Det foretrækkes at pårørende deltager både ved høreprøve samt udlevering, specielt da der gives info om høretab, håndtering af høreapparater, samt diverse papirer og underskrifter.
Vores fokus er ikke bare på hørelsen, men på hele din oplevelse og livskvalitet. Vi tror på det personlige og ønsker at opbygge en tillid, tryghed samt et godt samarbejde.
Vores mål er, at du får det bedste ud af din hørelse og finde løsninger der passer til dig og dit liv, så de opfylder dine individuelle behov. Vi har stor forståelse for jeres udfordringer, derfor sikrer vores tilgang, at vi holder jer i hånden og fører jer godt igennem hele processen, så vi sammen kommer godt i mål.
Vi glæder os til at skabe den bedst mulige høreoplevelse for dig.
Ring til Høreklar i dag og aftal en tid hos en hørespecialist til høreprøve – ganske enkelt.